Termeni și Condiții pentru Magazinul Online 

1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Bun venit la magazinul nostru online de produse foto decorative din polistiren. Prin accesarea și utilizarea acestui site, sunteți de acord să respectați și să acceptați în întregime termenii și condițiile prezentate mai jos. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

2. Descrierea Produselor

Produsele noastre constau în articole decorative realizate din polistiren cu o densitate de 200. Aceste produse sunt destinate scopurilor decorative și nu sunt destinate utilizării ca jucării pentru copii sau pentru orice alt scop nemenționat în descrierea produsului. Imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare și pot exista mici variații în ceea ce privește culorile și texturile reale ale produselor.

3. Manipularea și Utilizarea Corectă

Produsele din polistiren 200 trebuie manevrate cu grijă pentru a preveni deteriorarea. În special, vă rugăm să acordați atenție manipulării atunci când produsele nu sunt acoperite de coating protector. Dacă produsul nu are un strat protector, acesta este mai susceptibil la zgârieturi, lovituri sau alte daune. Vă recomandăm să evitați expunerea produselor la temperaturi extreme sau la umiditate ridicată, deoarece acestea pot afecta integritatea produsului.

4. Comandarea și Plata Produselor

Plasarea unei comenzi pe site-ul nostru implică acceptarea prețurilor, descrierilor produselor și termenilor de plată. Plata poate fi efectuată utilizând metodele de plată disponibile pe site. Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comandă sau de a anula o comandă existentă în cazul unor erori de preț sau a altor neconformități.

5. Livrarea și Expedierea

Livrarea produselor se va face în conformitate cu informațiile furnizate pe site. Ne străduim să livrăm produsele în termenul menționat (3-10 zile lucratoare la de plasarea comezii), însă nu ne asumăm răspunderea pentru întârzieri cauzate de transportatori sau de alte circumstanțe neprevăzute.

6. Politica de Returnare și Schimb

Dacă sunteți nemulțumit de produsul primit, vă rugăm să ne contactați în termen de 30 zile de la primirea comenzii pentru a solicita returnarea sau schimbul. Vă rugăm să consultați politica noastră completă de returnare și schimb pe site pentru mai multe detalii.

7. Drepturi de Autor și Utilizarea Materialelor

Toate drepturile de autor asupra conținutului și materialelor de pe site (inclusiv imagini, texte, design, logo-uri etc.) sunt rezervate. Utilizarea sau reproducerea acestor materiale în orice scop fără acordul nostru prealabil este strict interzisă.

8. Limitarea Răspunderii

Ne străduim să furnizăm informații precise și actualizate, însă nu garantăm că site-ul nostru va fi întotdeauna lipsit de erori sau că produsele vor fi întotdeauna disponibile. Utilizarea site-ului și a produselor se face pe propriul risc.

9. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site. Prin continuarea utilizării site-ului după aceste modificări, sunteți de acord cu noile termeni și condiții.

Vă mulțumim că ați ales să faceți cumpărături la magazinul nostru online. Dacă aveți întrebări suplimentare sau nelămuriri cu privire la acești termeni și condiții, vă rugăm să ne contactați.

Termeni si conditii ale Workshopurilor realizate de Oana Vedinaș

Aceste workshopuri sunt realizate in acord cu SC LENS QUEEN SRL, astfel ca participarea la workshop va inseamna acceptarea termenilor si conditiilor in colaborare cu SC LENS QUEEN SRL. Prin participarea la workshop sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

  1. Organizarea workshopului

1.1. Intarzierea de a ajunge la timp la workshop, nu presupune ca lectorul va va astepta. Daca intarziati sau nu puteti participa, va rugam sa ne anuntati la +40743005630 si prin e-mail la oanavedinas.office@gmail.com .

1.2. Intarzierea sau neparticiparea la workshop, nu implica dreptul la restituirea taxei de participare.

1.3. Oana Vedinas si SC LENS QUEEN SRL au dreptul de a schimba locul sau de a face modificari in structura workshopului, doar cu notificarea prealabila a participantilor deja inscrisi.

  1. Taxa de rezervare si situatia anularii workshopului

2.1. In momentul rezervarii locului in cadrul workshopului dorit, se va achita taxa de rezervare mentionata. Taxa de rezervare este nerambursabila dupa achitarea acesteia, indiferent de motivul pentru care partipantul nu mai poate ajunge la workshop.

2.2. Taxa de rezervare este transferabila. In cazul in care nu mai puteti participa, puteti vinde locul dumneavoastra unei alte persoane.

2.3. Plata integrala a workshopului se va realiza pana cel tarziu in ziua workshopului.

2.4. SC LENS QUEEN SRL poate anula orice workshop in orice moment inainte de incepere. In cazul foarte putin probabil de a se intampla asta, toti participantii vor fi instiintati si taxele de rezervare vor fi restituite. SC LENS QUEEN SRL nu va rambursa costurile de calatorie sau de cazare aferente cursurilor anulate.

  1. Utilizarea materialelor foto si video rezultate in urma workshopului si Confidentialitate

Materiale foto – imagini, fotografii, gif-uri, MEMEs.    Materiale Video – clipuri video, reels, insta storys

3.1. Materialele foto si video rezultate, nu pot fi folosite de catre participanti in scopuri comerciale. Materialele pot fi utilizate de catre participanti strict in cadrul protofoliului propriu (website si mediile online). Materialele nu pot fi trimise spre publicare in reviste, flyere, expozitii, concursuri sau cursuri fara acordul scris al SC LENS QUEEN SRL. Materialele nu pot fi folosite de catre participanti in scopul realizarii de publicitate pentru workshopuri/ateliere sau produse.

3.2. In situatia in care punctul 3.1. este incalcat, participantul este de acord sa despagubeasca SC LENS QUEEN SRL si participantii la workshop pentru prejudiciul cauzat. In eventualitatea unui litigiu, participantul va suporta inclusiv onorariile si platile avocatilor SC LENS QUEEN SRL care decurg din sau sunt legate de orice reclamatie legata de un workshop organizat de SC LENS QUEEN SRL.

3.3. Toti participantii sunt obligati sa mentioneze “Oana Vedinas Workshop” atunci cand imaginile realizate in cadrul workshopului organizat de SC LENS QUEEN sunt postate in mediul online, indiferent de reteaua de socializare sau site.

3.4. Filmarea workshopului se va realiza doar cu acordul Oana Vedinas.

3.5. SC LENS QUEEN SRL isi rezerva dreptul de a realiza orice tip de materiale foto sau video in cadrul workshopurilor organizate. Aceste materiale pot fi folosite de SC LENS QUEEN SRL si de Oana Vedinas, in orice scop: personal sau comercial fara a fi nevoie de un acord aditional semnat de participantii ce apar in aceste materiale.

3.6. Suportul de curs furnizat participantilor, cat si alte materiale (actiuni PS, texturi, etc.), nu pot fi editate, modificate, share-uite, distribuite, utilizate in mediul online sau fizic, imprumutate sau vandute oricarei alte persoane sau entitati, fara acordul express al SC LENS QUEEN SRL. SC LENS QUEEN SRL poate percepe orice taxa pentru oricare dintre actiunile de mai sus.

  1. Raspundere

4.1. SC LENS QUEEN SRL nu este responsabila de nicio vatamare corporala sau dauna materiala, rezultate in urma unui incident in cadrul workshopurilor organizate de aceasta.

4.2. SC LENS QUEEN SRL nu se face responsabila pentru pierderea obiectelor personale in cadrul workshopurilor organizate de aceasta.

Termeni și Condiții pentru Serviciile Fotografice Oferite de Oana Vedinaș

1. Acceptarea Termenilor și Condițiilor

Bine ați venit la Oana Vedinaș. Accesarea și utilizarea serviciilor noastre fotografice implică acceptarea deplină și nerestricționată a termenilor și condițiilor prezentate mai jos. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru și angajarea într-un contract de servicii, sunteți de acord să respectați acești termeni.

2. Descrierea Serviciilor Fotografice

Oferim servicii profesionale de fotografie, incluzând sesiuni foto pentru  portrete, maternitate, boudoir, fotografii de produs și alte tipuri de sesiuni personalizate. Detaliile specifice ale serviciilor, inclusiv tarifele, pachetele și opțiunile, vor fi discutate în prealabil cu fiecare client.

3. Programări și Confirmări

Pentru a asigura disponibilitatea și planificarea corespunzătoare a serviciilor noastre, solicităm clienților să facă programări în avans. O programare este considerată confirmată doar după ce a fost stabilită o dată, taxa de rezervare este achitata și s-a primit o confirmare oficială din partea noastră.

4. Plată și Taxe

Detaliile privind tarifele și modalitățile de plată vor fi furnizate în timpul discuțiilor premergătoare serviciilor. Plata pentru serviciile contractate trebuie să fie în conformitate cu termenii și condițiile stabilite și să fie efectuată înainte sau la data serviciului. Orice taxe suplimentare sau cheltuieli legate de locație, echipament sau alte cerințe speciale vor fi comunicate în avans și vor fi suportate de client.

5. Drepturile de Autor și Utilizarea Imaginilor

Toate drepturile de autor asupra imaginilor realizate de Oana Vedinaș rămân în proprietatea fotografului. Prin urmare, imaginile pot fi utilizate exclusiv în scop personal și non-comercial, cu menționarea corespunzătoare a autorului. Orice utilizare comercială, distribuire, modificare sau reproducere a imaginilor fără acordul nostru prealabil este interzisă.

6. Anulări și Modificări

În cazul în care o programare trebuie anulată sau modificată, vă rugăm să ne anunțați cât mai curând posibil. Anulările cu mai puțin de 5 zile lucratoare înainte de data programată duc la pierderea taxei de rezervare.

7. Confidențialitate și Protecția Datelor

Respectăm confidențialitatea datelor dvs. și ne angajăm să protejăm informațiile personale furnizate în cadrul procesului de programare și servicii. Detalii suplimentare pot fi găsite în politica noastră de confidențialitate.

8. Limitarea Răspunderii

Ne străduim să oferim servicii de calitate superioară, dar nu putem fi făcuți răspunzători pentru situații neprevăzute sau pentru circumstanțe din afara controlului nostru care ar putea afecta calitatea sau furnizarea serviciilor.

9. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

Rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificări vor intra în vigoare imediat după publicarea lor pe site. Prin continuarea utilizării serviciilor noastre după aceste modificări, sunteți de acord cu noii termeni și condiții.

Vă mulțumim că ați ales serviciile noastre fotografice. Pentru întrebări suplimentare sau informații detaliate, vă rugăm să ne contactați.