INVESTITIE

Misiunea echipei Oana Vedinas, e sa le redea femeilor increderea in ele, prin fotografie. Vrem sa iti aratam tie, mamei tale, surorilor si prietenelor tale ca indiferent de varsta, forma, greutate, oricare dintre noi putem sa avem fotografii atemporale, demne de paginile revistelor.

Suntem mandre sa oferim o experienta de neuitat si sa cream portrete uluitoare care te sarbatoresc pe tine!

STILUL NOSTRU

Stilul nostru de fotografie este unul elegant, clasic și atemporal. Ca fotograf, Oana Vedinas iubeste fotografiile simple si curate.

PROGRAMARE

Recomandam ca programarea sesiunii foto sa se realizeze cu minim 1 luna inaintea datei dorite. 

In cazul sesiunilor foto de maternitate, am descoperit ca cele mai frumoase burtici dar si mamici, sunt intre 27-32 de saptamani. Insa momentul perfect pentru sesiunea foto e cand mama se simte cel mai confortabil cu ea insasi. Ideal e sa nu fi nici aproape de nastere, astfel incat sa ai inca energie si vitalitate, dar nici prea devreme ca sa nu se vada burtica. Fotografiem cu drag chiar si burtici de 36-38 de saptamani. 

CONSULTATIE

Toate sesiunile foto sunt personalizate special pentru tine si includ o sesiune de consultatie cu Oana. Ea va discuta idei despre posing, iluminare, garderobs si stil. Vom lucra îndeaproape cu tine si vom asculta ideile si asteptarile tale pentru a ne asigura ca viziunea ta devine realitate. Odata ce sedinta ta este rezervata, vom stabili consultatia cu oana si iti vom trimite un Ghid cu o multime de sfaturi despre cum sa te pregatesti pentru sedinta foto.

GARDEROBA

Garderoba noastra iti pune la dispozitie, o selectie minunata de voaluri de matase, rochii de maternitate, rochii portret si, lenjerie, halate din dantela, portjartiere si masti (pentru sesiunile foto boudoir). Cerceii, colierul sau coronita perfecta le vei gasi tot aici.

Coafura si machiajul profesional sunt recomandate pentru portrete uimitoare si sunt incluse in pachetele noastre, astfel incat sa te poti relaxa inainte de inceperea sesiunii foto. Makeup-artistul si hairstylistul nu vor fi disponibili pe parcursul sesiunii foto, decat contra-cost.

SESIUNEA TA FOTO

Chiar daca este prima ta sesiune foto profesionala, scopul Oanei este sa se asigure ca esti confortabila, ca te simti cea mai frumoasa, increzatoare si puternica. Pe parcursul sesiunii tale foto personalizate cu Oana, ea te va ghida cu pricepere in privinta pozitiilor, te va consilia in privinta garderobei si multe altele, oferindu-ti in acelasi timp o zi in lux si rasfat.

EDITAREA FOTOGRAFIILOR

Editarea profesionala a fotografiilor este inclusa in sesiunea foto. Suntem specializati in editare extensiva și detaliata si, in timp ce ne concentram pe crearea unui aspect natural, vom tine cont si de preferintele tale personale.

MATERIALE PRINTATE

Studioul nostru oferă printuri si materiale foto de inalta calitate, putand alege dintr-o colectie mare de rame si texturi pentru copertele albumelor foto, pentru o prezentare spectaculoasa a celor mai frumoase amintiri ale tale.

INVESTITIE

Costul sesiunile foto de PORTRET, MATERNITATE sau BOUDOIR este intre 1400 lei si 3100 lei.

Costul sesiunilor foto de Portret Business sau Personal Branding porneste de la 1400 lei.

Sesiuni foto Birthday Glam – detalii despre oferta noastra aici.

Pentru PDF-ul ofertelor, cu detalii despre costurile sesiunilor foto maternitate, boudoir, portret, Busines&Personal Branding, variante de pachete si detaliile cuprinse de fiecare, te rugam sa ne contactezi in privat pe oanavedinas.office@gmail.com sau prin formularul de contact de mai jos.

Whatsapp/telefon 0743005630.