Politica de Retur și Schimb pentru Produsele Noastre din Polistiren Decorativ

1. Politica Generală de Retur și Schimb

Ne dorim să vă asigurăm de satisfacția deplină a achiziției dvs. de produse din polistiren. În cazul în care nu sunteți pe deplin mulțumit de produsele achiziționate, vă rugăm să urmați ghidul nostru de retur și schimb pentru o experiență lipsită de stres.

2. Termenul pentru Returnarea sau Schimbul Produselor

Dacă doriți să returnați sau să schimbați un produs achiziționat de la noi, vă rugăm să ne contactați în termen de 30 zile de la data primirii comenzii. Ne vom strădui să procesăm cererea dvs. în cel mai scurt timp posibil.

Articole care nu pot fi returnate:

-carduri cadou

-produse software downloadabile

-produse create la comanda

3. Starea Produselor pentru Returnare 

Produsele pe care doriți să le returnați sau să le schimbați trebuie să se afle într-o stare corespunzătoare, în ambalajul lor original și să nu prezinte semne de utilizare sau deteriorare în afara celor determinate de manipularea obișnuită.

4. Returul Produselor

Pentru a iniția un retur, vă rugăm să urmați pașii de mai jos:

  • Contactați-ne prin intermediul informațiilor de contact furnizate pe site și furnizați detalii cu privire la produsul pe care doriți să-l returnați, numărul comenzii și motivul returnării.
  • Vom evalua cererea dvs. și vă vom furniza instrucțiuni detaliate privind procesul de returnare.
  • După primirea produsului returnat și verificarea stării acestuia, vom proceda la rambursarea sumei plătite pentru produs, excluzând costurile de transport.

5. Schimbul Produselor

Dacă doriți să schimbați un produs cu altul de pe site-ul nostru, vă rugăm să urmați pașii de mai jos:

  • Contactați-ne pentru a ne informa despre produsul pe care doriți să-l schimbați, precum și despre produsul cu care doriți să-l înlocuiți. Vă rugăm să furnizați numărul comenzii și motivele schimbului.
  • Vom evalua cererea dvs. și vă vom oferi detalii despre procedura de schimb.
  • După primirea produsului returnat și verificarea stării acestuia, vă vom expedia noul produs. Diferența de cost, dacă există, va fi reglată în funcție de prețurile produselor.

6. Costurile de Transport

Costurile de transport pentru returnarea sau schimbul produselor vor fi suportate de către cumpărător, cu excepția situațiilor în care produsul primit prezintă defecte sau a fost expediat greșit din partea noastră.

7. Produsele cu Coating Protector

Vă reamintim că produsele noastre din polistiren de densitate 200 trebuie manevrate cu grijă, mai ales atunci când nu sunt acoperite de coating protector. Vă rugăm să verificați produsele cu atenție la primire și să ne contactați imediat în cazul în care observați orice deteriorare.

Vă mulțumim că ați ales produsele noastre decorative din polistiren. Dacă aveți întrebări suplimentare sau doriți să inițiați un proces de retur sau schimb, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă ajutăm.