Termeni si conditii ale Workshopurilor realizate de Oana Vedinas. 

Aceste workshopuri sunt realizate in acord cu SC LENS QUEEN SRL, astfel ca participarea la workshop va inseamna acceptarea termenilor si conditiilor in colaborare cu SC LENS QUEEN SRL. Prin participarea la workshop sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

  1. Organizarea workshopului

1.1. Intarzierea de a ajunge la timp la workshop, nu presupune ca lectorul va va astepta. Daca intarziati sau nu puteti participa, va rugam sa ne anuntati la +40743005630 si prin e-mail la oanavedinas.office@gmail.com . 

1.2. Intarzierea sau neparticiparea la workshop, nu implica dreptul la restituirea taxei de participare.

1.3. Oana Vedinas si SC LENS QUEEN SRL au dreptul de a schimba locul sau de a face modificari in structura workshopului, doar cu notificarea prealabila a participantilor deja inscrisi.

  1. Taxa de rezervare si situatia anularii workshopului

2.1. In momentul rezervarii locului in cadrul workshopului dorit, se va achita taxa de rezervare mentionata. Taxa de rezervare este nerambursabila dupa achitarea acesteia, indiferent de motivul pentru care partipantul nu mai poate ajunge la workshop.

2.2. Taxa de rezervare este transferabila. In cazul in care nu mai puteti participa, puteti vinde locul dumneavoastra unei alte persoane. 

2.3. Plata integrala a workshopului se va realiza pana cel tarziu in ziua workshopului.

2.4. SC LENS QUEEN SRL poate anula orice workshop in orice moment inainte de incepere. In cazul foarte putin probabil de a se intampla asta, toti participantii vor fi instiintati si taxele de rezervare vor fi restituite. SC LENS QUEEN SRL nu va rambursa costurile de calatorie sau de cazare aferente cursurilor anulate.

  1. Utilizarea materialelor foto si video rezultate in urma workshopului si Confidentialitate

Materiale foto – imagini, fotografii, gif-uri, MEMEs.    Materiale Video – clipuri video, reels, insta storys

3.1. Materialele foto si video rezultate, nu pot fi folosite de catre participanti in scopuri comerciale. Materialele pot fi utilizate de catre participanti strict in cadrul protofoliului propriu (website si mediile online). Materialele nu pot fi trimise spre publicare in reviste, flyere, expozitii, concursuri sau cursuri fara acordul scris al SC LENS QUEEN SRL. Materialele nu pot fi folosite de catre participanti in scopul realizarii de publicitate pentru workshopuri/ateliere sau produse.

3.2. In situatia in care punctul 3.1. este incalcat, participantul este de acord sa despagubeasca SC LENS QUEEN SRL si participantii la workshop pentru prejudiciul cauzat. In eventualitatea unui litigiu, participantul va suporta inclusiv onorariile si platile avocatilor SC LENS QUEEN SRL care decurg din sau sunt legate de orice reclamatie legata de un workshop organizat de SC LENS QUEEN SRL.

3.3. Toti participantii sunt obligati sa mentioneze “Oana Vedinas Workshop” atunci cand imaginile realizate in cadrul workshopului organizat de SC LENS QUEEN sunt postate in mediul online, indiferent de reteaua de socializare sau site.

3.4. Filmarea workshopului se va realiza doar cu acordul Oana Vedinas.

3.5. SC LENS QUEEN SRL isi rezerva dreptul de a realiza orice tip de materiale foto sau video in cadrul workshopurilor organizate. Aceste materiale pot fi folosite de SC LENS QUEEN SRL si de Oana Vedinas, in orice scop: personal sau comercial fara a fi nevoie de un acord aditional semnat de participantii ce apar in aceste materiale.

3.6. Suportul de curs furnizat participantilor, cat si alte materiale (actiuni PS, texturi, etc.), nu pot fi editate, modificate, share-uite, distribuite, utilizate in mediul online sau fizic, imprumutate sau vandute oricarei alte persoane sau entitati, fara acordul express al SC LENS QUEEN SRL. SC LENS QUEEN SRL poate percepe orice taxa pentru oricare dintre actiunile de mai sus.

  1. Raspundere

4.1. SC LENS QUEEN SRL nu este responsabila de nicio vatamare corporala sau dauna materiala, rezultate in urma unui incident in cadrul workshopurilor organizate de aceasta.

4.2. SC LENS QUEEN SRL nu se face responsabila pentru pierderea obiectelor personale in cadrul workshopurilor organizate de aceasta.