Ca fotograf de portret, boudoir, maternitate dar mai ales ca sotie si fiica, consider ca sunt minunate momentele in care stam impreuna si ne uitam la fotografii sau atunci cand intram in casa cuiva si vedem ca cele mai de pret amintiri ale lor sunt inramate si puse la vedere.

Inca de la inceput oamenii si-au dorit sa aiba amintiri fizice ale celor apropiati lor si a diferitelor evenimente din viata. La inceput au facut asta prin pictura, iar mai apoi prin fotografie. Astazi, imortalizam aceste momente prin fotografii digitale, fotografii care in 95% din cazuri sunt stocate pe un dvd, stick, hard si pe care la un moment dat le pierdem datorita deteriorarii suportului extern.

Va imaginati cum e sa pierzi 500 de GB de fotografii, de amintiri?! Eu din pacate stiu cum e si sunt sigura ca nu sunt singura.

Bunicii si parintii nostri au albume pline de amintiri, pline de fotografii de portret, fotografii de familie. Au pus mana pe un album de fotografii si s-au conectat la amintiri. Noi? Noi trebuie sa luam suportul extern, sa il conectam la laptop, sa conectam totul la curent si doar apoi le putem vizualiza.

Una din activitatile mele preferate de acasa, e cand ne strangem toti de sarbatori, scoatem la lumina toate albumele si fotografiile, si ne uitam impreuna la ele. Radem, plangem dar retraim toate amintirile acestea impreuna. Am incercat sa facem asta si digital, dar de departe nu e acelasi lucru.

Imi place sa imi indemn clientii sa isi printeze fotografiile realizate impreuna pentru ca sunt sigura ca alaturi de cele 10-15 fotografii vor mai adauga cateva din propria lor arhiva.

Toti avem in casa macar un taboul pe un perete. De ce nu am pune o fotografie draga noua acolo?!

Printeaza-ti fotografiile!

 

 

oana vedinas, oanavedinasa, portret, boudoir, maternitate, fotograf portret, fotograf femeie, fotograf timisoara, timisoara, printuri, tablou,

Citeste si: “Ea”