Se spune ca atragi ceea ce esti, iar in ultimul an am avut ocazia sa cunosc o multime de oameni minunati, oameni buni, puri si sinceri, oameni pasionati de bine. Unul dintre acesti oameni e Andreea. Inca de la inceput, amandoua am simtit ca ne cunosctem de o viata si ne-a fost foarte usor sa discutam despre experiente personale si despre conceptul de frumusete.

E nevoie de mult curaj ca atunci cand viata ne pune la teste, sa ne pastram zambetul pe buze si increderea in noi. Nici viata mea nu e perfecta si am fost pusa la multe incercari, dar am realizat ca atunci cand avem o gandire pozitiva, tot ceea ce e pozitiv e atras in viata noastra.

Atunci cand vorbim de conceptul de plus-size, suntem inca priviti ciudat in Romania. Scopul meu si al Andreei e sa va ajutam sa va schimbati parerea. Va las sa vizionati discutia noastra si astept comentariile voastre :).

Click aici sau pe fotografia de mai jos pentru a vedea discutia noastra.

 

oana vedinas, oanavedinas, conceptul de frumusete, frumusete, timisoara, plus-size, plussize, portret, maternitate, boudoir, fotografie de portret, fotograf femeie

Citeste si: “Ea”